16.6.04

Driesje 6 maand

Vandaag (ik weet het, er staat 16 juni boven deze post, maar ik ben weer bezig met nachten, dus mijn tijdsbesef is wat gewijzigd) is Driesje 1/2 jaar oud geworden. Als je erover nadenkt, is dit half jaar verschrikkelijk snel voorbij gevlogen. Dries is intussen van een klein plat kindje al uitgegroeid tot een stevige baby, die al bijna alleen kan rechtzitten, die zijn eerste tandje aan het krijgen is en die al een heel eigen persoonlijkheidje aan het ontwikkelen is.
We zijn vandaag ook in de kribbe op ouder-avond geweest, waar Bea ons wat verteld heeft hoe de kindjes het bij haar stellen. Ze liet ook de video zien die ze intussen van onze kindjes gemaakt heeft. Mooie beelden waren het van Dries en zijn vriendjes die aan het spelen zijn. Over de hele tijd dat ze in het kinderdagverblijf zullen zijn, worden de kindjes af en toe gefilmd zodat ze later een mooie souvenir hebben aan de kribbe.
Vanaf vandaag krijgt Dries trouwens ook wat vlees in zijn groentenpapjes, vandaag was het kalkoen. Hopelijk helpt het een beetje om flink te eten!
Driesje, een dikke proficiat met je halve verjaardag !