12.7.04

Druk weekend gehad

Het was weer enkele weken geleden dat we met Dries naar Aalst en Hofstade geweest zijn. Vooral voor de overgrootmoeders van Dries was het dus al lang geleden dat ze hem nog eens gezien hebben. Oma en Opa, Meme en Pepe waren in de loop van de vorige weken al eens in Leuven geweest, maar voor Met Clothilde en Met Henriette was het al minstens 4 weken geleden.
Ook voor Dries was het blijkbaar al heel lang geleden dat hij zijn overgrootmoeders gezien had, want toen we bij Met Clothilde kwamen, had hij er eerst schrik van. Het was de eerste keer dat Dries begon te wenen als hij bij iemand kwam die hij niet kent. De volgende dag toen we bij Met Henriette kwamen, was hij vooral te moe om nog schrik te hebben...
Nog een week en dan hebben we verlof, zodat we dan onze familiebezoekjes wat meer op het gemak zullen kunnen doen. We gaan 10 dagen naar Middelkerke, logeren op het appartement van Katleen haar tante Lutgarde, in dezelfde blok als waar Tante Sus en Nono wonen, dus zullen we daar ook wel een paar keer op bezoek gaan.